Իրականում ինչ տեղի ունենում ձեր օրգանիզմում, երբ մեղրն ու ընկույզը խառնում եք և ուտում


Ավանդական բժշկության մեջ մեղրն ու ընկույզը համարվում են ամենահզոր դեղամիջոցներից մեկը, որը բուժում է մի քանի հիվանդություններ: Այս խառնուրդն օրգանիզմին ապահովում է վիտամիններով, ճարպերով, պրոտեիններով:
Այս միջոցը հեշտ է պատրաստել՝ խառնեք 0,5 լիտր մեղր և 0,5 կգ մանրացված ընկույզ (կարող եք ավելի քիչ օգտագործել)։ Ավելացնել մեկ կիտրոնի հյութ։ Խառնել։ Խառնուրդը պահեք տարայի մեջ և օգտագործեք մեկ թեյի գդալ օրը երեք անգամ։
Սա հիանալի լուծում է անեմիա ունեցող մարդկանց համար։
Եթե դուք տառապում եք արյան բարձր ճնշումից, ձմռանը օգտագործեք 100 գ մեղր և ընկույզ:
Այս համադրությունը վերացնում է նաեւ գլխացավը։ Հաբեր ընդունելու փոխարեն պատրաստեք մեղրի և մանրացված ընկույզի խառնուրդ և օրական 1-2 ճաշի գդալ խմեք։ Այն կարող է նաև օգնել ձեզ անքնության դեպքում:
Այս կախարդական միջոցը կարող է կանխել նաեւ ստամոքսի խոցի զարգացումը։ Վերցրեք 20 գ մանրացրած ընկույզը և խառնեք եռման ջրի հետ։ Քամեք խառնուրդը։ Կստանաք կաթնագույն հեղուկ։
Խառնուրդին ավելացրեք երկու ճաշի գդալ մեղր և օգտագործեք 2-3 ճաշի գդալ ուտելուց կես ժամ առաջ։
20 գրամ մաքրած ընկույզը պետք է խառնել եռման ջրի հետ, կաթի նման հեղուկ կստացվի, որին սառչելուց հետո 2 ճաշի գդալ մեղր է պետք ավելացնել և օգտագործել օրական 2-3 անգամ` ուտելուց կես ժամ առաջ:
Այսպես կբուժեք ստամոքսի խոցը։
