Սոխը այսպես օգտագործեք և ազատվեք ջերմությունից, բորբոքումներից և սրտխառնոցից

Դիտումներ 238
Սոխը այսպես օգտագործեք և ազատվեք ջերմությունից, բորբոքումներից և սրտխառնոցից

Սոխը ոչ միայն աշխարհի շատ խոհանոցների մի մասն է, այլև այն շատ օգտակար է և օգտագործում են բժշկության մեջ։

1. Սոխը սրտխառնոցի և փսխումի դեմ (կիրառելուց առաջ խորհրդակցեք մասնագետի հետ ՝ հատկապես հղիության ընթացքում։)

Երկու սոխը քերել։ Փաթաթեք շղարշով և քամեք, որպեսզի հյութ ստանաք։ Այնուհետև եփեք անանուխի թեյը և թողեք, որ սառչի: Ավելացնել երկու թեյի գդալ սոխի հյութ, եփել հինգ րոպե, իսկ հետո խմել երկու թեյի գդալ անանուխի թեյ: Կրկնեք մինչև սրտխառնոցն ու փսխումը անհետանան։

 

 

2. Հազ


Վերցրեք ավելի մեծ սոխ և կտրեք այն կիսով չափ: Ապա ծածկել մեկ ճաշի գդալ շագանակագույն շաքարով և թողնել մեկ ժամ։ Խմեք այս խոտը օրը երկու անգամ՝ հազը թեթևացնելու համար:

 


3. Ականջի բորբոքում


Սոխը մանր կտրատել և կտորները դնել շղարշի մեջ՝ ամուր կապելով: Ապա դրեք խնդրահարույց հատվածի վրա։ Հեռացրեք այն, երբ ցավը թուլանա։

 

 

4. Ջերմություն


Նախ, կոկոսի յուղ քսեք ձեր ոտքերի ներբաններին: Այնուհետև սոխը կտրատել բարակ շերտերով և մի շերտ դնել ոտքի վրա։ 

Փաթաթել թաղանթով, հագնել գուլպաներ, թողնել, որ աշխատեն և օրգանիզմից հեռացնել տոքսինները։

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը