Սիբեխ․ Ձեզ ենք ներկայացնում սիբեխի ամենահամեղ պատրաստման եղանակը, պատրաստեք այսպես և համից չեք կշտանա

Դիտումներ 726
Սիբեխ․ Ձեզ ենք ներկայացնում սիբեխի ամենահամեղ պատրաստման եղանակը, պատրաստեք այսպես և համից չեք կշտանա

Սիբեխը հարուստ է եթերային յուղերով և թաղանթանյութով: Այն բարելավում է մարսողական համակարգը:

 

 

Ձեզ ենք ներկայացնում, թե ինչպես պատրաստել այս համեղ կանաչին։ ՍԻբեխը կարող եք տարբեր եղանակներով պատրաստել և ձևավորել։ Սա ամենահամեղ և գեղեցիկ տարբերակն է։ Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝ 

 

 

 

 


Սիբեխը երկամյա, մերկ խոտաբույս է։ Արմատը հաստ է, իլիկաձև, ցողունը՝ 40-60 սմ բարձրությամբ, հիմքից ճյուղավորված։ Ցողունն ուղղաձիգ է, ճյուղավորվող, թխականաչ, բարձրությունը՝ 20-60 սմ։ Տերևները թխակապտավուն են, կաշեկերպ, ստորինները՝ քառմասնյա, փետրաձև, հատված խոշոր գծային նշտարաձև մասերի, վերինները՝ փոքր, կազմված ոչ մեծ ծոցից և 3 կամ ավելի մասերի հատված փոքր թիթեղից։ Ծաղկաբույլը հովանոց է։

 

 

Ծաղկում է հուլիս-օգոստոսին։ Հովանոցները բազմաթիվ են, բազմաճառագայթ։ Ծաղիկները սպիտակ են, պտուղը երկարավուն է՝ կողքերից սեղմված։ Պտուղը մանր, երկարավուն, թույլ կնճռոտ, կողքերից սեղմված, դեղնադարչնագույն երանգով սերմ է։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը