Սխտորը և մեղրը խառնեք իրար և տեսեք այն ինչ հիվանդություններ է բուժում

Դիտումներ 263

Սխտորը և մեղրը խառնեք իրար և տեսեք այն ինչ հիվանդություններ է բուժում

Սխտորն ամենահայտնի բնական բաղադրիչներից է և հանդիսանում է աշխարհի խոհանոցների մեծ մասի անբաժանելի մասը: Չնայած իր յուրահատուկ համին, սխտորն աներևակայելի արդյունավետ է տարբեր հիվանդություններ բուժելու համար, հատկապես, երբ այն ուտում են հում վիճակում:

Այն նաև բուժում է փոքր հիվանդություններ, ինչպիսիք են միջատների խայթոցները , մրսածությունը , գրիպը , ջերմությունը , սնկային վարակները և լուծը: Սխտորն արդյունավետորեն վերահսկում է շաքարախտի, շագանակագեղձի մեծացման և օստեոարթրիտի ախտանիշները ։ Բացի այդ, տոքսինները վերացնելու և իմունային համակարգը ամրապնդելու ունակությունը նրա կարևոր հատկություններից է :

Կոճապղպեղի և սոխի հետ համակցված սխտորը մաքրում է օրգանիզմը նույնիսկ քիմիաթերապիայից հետո։

Լավագույն արդյունքի համար օգտագործեք չմշակված սխտորը, քանի որ ջերմությունը ապակենտրոնացնում է ալիցինը` դրա ակտիվ բաղադրիչը: Պետք է պարզապես ճզմել և մանրացնել մեկ պճեղ սխտորը , թողնել 15 րոպե, ապա ավելացնել սննդի մեջ։

Բացի այդ, կուշտ ստամոքսը չի կարող կլանել բոլոր սննդանյութերը, ուստի ավելի լավ է այն օգտագործել դատարկ ստամոքսին, նախքան որևէ բան խմելը կամ ուտելը:

 

 

 

 

Իմունիտետն ու առողջությունը ամրապնդելու համար պետք է պարբերաբար մեղրի և սխտորի խառնուրդ օգտագործել։

Վերցրեք 2-3 պճեղ սխտոր, մանր կտրատեք և ավելացրեք մեկ ճաշի գդալ մեղր։

Օգտագործեք ամեն օր, և շուտով արդյունքը կտեսնեք:

Բացի այդ, գրիպի հետևյալ բաղադրատոմսը արդյունավետորեն բարձրացնում է իմունիտետը, կանխում և հանգստացնում է կոկորդի ցավը և վերացնում գրիպի և մրսածության ախտանիշները: Սա շատ հզոր բնական միջոց է։ Ահա թե ինչպես պատրաստել այն.

 

Բաղադրությունը․

5 պճեղ սխտոր, խոշոր կտրատած

1 սմ կոճապղպեղ, կտրատած

չֆիլտրված խնձորի քացախ

1 կիտրոն

2 կարմիր պղպեղ ՝ խոշոր կտրատած

Եթե ​​դուք զգայուն մաշկ ունեք, այս տոնիկ պատրաստելու ժամանակ օգտագործեք ձեռնոցներ:

Այնուհետև պետք է վերցնել 350-500 մլ տարողությամբ բանկա և մի շերտի մեջ ավելացնել մանր կտրատած սոխը, մյուսի վրա՝ աղացած սխտորը, իսկ հետո կծու պղպեղը՝ սերմերով։ Այնուհետև ավելացրեք կոճապղպեղը, տարայի մեջ լցրեք կիտրոնի հյութը, իսկ վերջում՝ օրգանական խնձորի քացախը։

Ամուր փակեք տարան։ Պահպանեք մառանում: Պարբերաբար օգտագործեք միջոցը ՝ հիվանդությունը կանխելու կամ ախտանիշները թեթևացնելու համար։



Բավական է խմել այս բնական միջոցը քնելուց առաջ և կմոռանաք հազի և բրոնխիտի մասին

Բաղադրություն.

250 մլ կաթ
1 թ.գ. կարագ
1 թ. թ. մեղր
0.25 թ. գ. սոդա
1 ձվի դեղնուց

Կաթը եռացրեք և թողեք, որ սառչի։ Ավելացնել կարագ (կարելի է փոխարինել կակաոյի կարագով) և մեղր։ Լավ խառնել։

Այնուհետև ավելացնել սոդան, ձվի դեղնուցը և նորից լավ խառնել։ Մեծահասակները ցանկության դեպքում կարող են ավելացնել 1 գդալ կոնյակ։

 


Այս դեղը խմեք քնելուց 5 րոպե առաջ։ Առաջին բարելավումները կնկատեք հաջորդ առավոտյան։

Բողկի հյութը խորհուրդ է տրվում օգտագործել ամեն ժամը մեկ՝ 1 թեյի գդալ (երեխաների համար) կամ ճաշի գդալ (մեծահասակների համար)։

Հազը հաճախ ուղեկցվում է կոկորդի ցավով: Այս դեպքում ողողումը հիանալի միջոց կլինի ձեր վիճակը բարելավելու համար։ Դա կարող եք իրականացնել օրական մինչև 10 անգամ։
Ամենապարզ միջոցը ջուրն է սոդայով կամ աղով կամ յոդով (3-4 կաթիլ 1 թ/գ ջրին)։

Նաև այդ նպատակների համար օգտագործում են կիտրոնի հյութ, բազուկի հյութ քացախով, գազարի հյութ մեղրով և բազմաթիվ բուսական եփուկներ՝ երիցուկ, էվկալիպտ, լորձաթաղանթ, կալենդուլա, կոլտֆոտ և այլն։



Կոմպրեսները կարող են օգնել թեթևացնել ախտանիշները, եթե ունեք թաց հազ, դժվար արտահոսք կամ կրծքավանդակի ցավ հազալիս:

Որպես այլընտրանք, դուք կարող եք կոմպրես պատրաստել քերած խաշած կարտոֆիլից (կարտոֆիլի պյուրե), կամ մանանեխի փոշուց, մեղրից և բողկի հյութից։  Քսում են շղարշի վրա և ամուր կապում կրծքավանդակի հատվածում տաք շարֆով։

 

 

​Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը